BMW 3-Serie: Bmw 316 Compact start moeilijk

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Hallo, mijn bmw 316 start moeilijk. Er zit geen verschil in warm of koud. Accu is al vervangen, lmm is schoongemaakt, gasklephuis gereinigd, is gecheckt op lekkende injectoren. Het rare is dat die de ene keer meteen start en de andere keer na 10keer proberen. Als ie loopt loopt ie ook gewoon netjes stationair en met rijden merk ik ook niks verkeerds het is dus puur het starten. Auto is uigelezen maar dit zonder resultaat. Wie o wie kan mij helpen en herkend dit probleem. Morgen word de bdp sensor en nokkenassensor gecheckt.

Gr Mitch

bmw_driver

Geplaatst door bmw_driver (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Mitch,

Draait de motor wel rond en start dan slecht, of bedoel je dat er niks gebeurt als je aan de sleutel draait ?

Is de vonk sterk genoeg ? En ruik je na lang starten ook een benzine geur o.i.d. ?

Gr Stefan

bmw_driver (0), 13 jaar geleden

Hey ja de startmotor draait gewoon rond en dan slaat ie soms meteen aan maar meestal ben ik een minuut bezig met starten. Ruik verder geen benzine geur o.i.d. De vonk is ook goed want als ie eenmaal loopt loopt ie als een zonnetje zonder stotteren ofzo en stationair netjes ongeveer 800 toeren zonder onregelmatigheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.