BMW 5-Serie: bmw 524td 1989 start problemen

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 524

auto reed perfeckt en starten ook ma heb ne andere radio gestoken ermee gereden dan heb ik hem afgezet de auto en nu krijg ik hem ni meer gestart en geen enkel dashbord lampje brand nog?
ik heb mijn zekeringen na gezien de doos van zekeringen aan motor bedoel ik en vind niks alleen als ik mijn sleutel draai en blijf vazsthouden hoor ik een ghong in de luidsprekers ma wilt niet starten?
wie heeft er een idee aub

jeanke79

Geplaatst door jeanke79 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Accu zal wel leeg zijn. Meet eens het voltage.
Misschien dat de radio stroom blijft trekken, maar als de accu daar van leeg raakt in een paar uur, is deze wel aan vervanging toe.

jeanke79 (0), 13 jaar geleden

ma mijn klokje werkt nog ma daschbord lichtjes niet is dat normaal?

jeanke79 (0), 13 jaar geleden

en ook die ghong dat ik hoor als ik blijf draaien aan kontackt sleutel hoor ik een ghong wie weet wat dat is en soms al rijdent ook 3 korte ghongs
ik heb een ander batterij gestoken en nogaltijd niets mijn digitale klok werkt mijn lichten alles behalve de lichtjes aan dashbord werken niet en ik kan ma 1x draaaien met sleutel aan kontakt ik denk ergens een zekering kapot ma waar?
want aan de motor waar de zekeringen staan is er niets kapot die kleine toch waant die grote vierkante zekeringen weet ik niet hoe ik die moet testen?
kan er mij iemand voort helpen aub?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.