BMW 5-Serie: Bmw 545i e60

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.4 v8

Beste


Ik heb een probleem met mijn bmw 545i , als deze koud is n tegenwoordig ook als deze warm is valt hij bij weinig gas af en toe terug in toeren , hij rijdt en loopt niet constant en heb ook het gevoel dat ik meer gas moet geven om hem vloeiend te laten optrekken wanneer cruisecontrole ingeschakeld wordt is dit weg , de auto heeft net 130000 km gelopen en is altijd netjes (dealer)onderhouden , iemand een idee wat dit kan zijn ?

Dan heb ik nog een probleem ivm sturen , heb een tik in mijn stuur zitten en heb daarom mijn stuurhuis laten reviceren bij hydroline en uit laten lijnen maar nou blijft t toch bestaan , zou t dan in de draagarmen of stuurstang(en) zitten ?
Bmw wil de gehele voorkant vernieuwen maar dat vind ik een beetje kort door de bocht .

jr1984

Geplaatst door jr1984 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Pjotr9136 (0), 11 jaar geleden

Is de auto al eens uitgelezen?
Zo ja wat gaf hij aan?

Wat betreft de stuurinrichting: als alles tegelijk wordt vervangen weet je nog niet waarin het zat.
Laat ze eerst eens aangeven waar ze denken dat het in zit en de meest waarschijnlijke delen vervangen.

jr1984 (0), 11 jaar geleden

Met uitlezen kwam er niets
Concreets uit de auto bevat ook geen storingen ?! , betreft de stuurinrichting dachten ze t stuurhuis maar aangezien deze gereviseerd kan dat t ook niet meer zijn ... Ze denken nu de draagarmen maar die willen ze in geheel vervangen beide kanten dus dan weet k inderdaad nog niet waar t inzat daarnaast vind ik t vrij makkelijk om zomaar t gehele voorgedeelte te vervanen terwijl dit ook een stangetje van de draagarm kan zijn ... Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.