BMW 7-Serie: BMW 735i E32 Stationair pendelen

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: M30

Het gaat om een 735I met M30-B35ME7 motor. Koud loopt hij 3 minuten 1200 toeren. Als ie enigszins is opgewarmd pendelt het toerental tussen de 1000 en 1500 toeren. Erg vervelend als je in de bebouwde kom rijdt.

Het volgende is reeds vervangen:

Stappenmotor, bougie's, rotor + verdeler, lambda, gaskleppositiesensor, LHM, brandstofdrukregelaar, temp sensor en een aantal vacuum slangetjes. Dit alles heeft geen enkel effect gehad op hoe hij loopt. Remenreiniger spuiten rond de inlaat heeft geen effect. Hopelijk heeft iemand hier een idee.

HansT3

Geplaatst door HansT3 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mausx (0), 11 jaar geleden

Heb je de uitlaatgas-waardes al eens bekeken aan een co tester?
Als het goed is kun je deze lmm nog afstellen. aan de onderkant op een hoekje zit een zwart dopje. die eruit halen en met een klein imbussleuteltje afstellen.

Anders de gasklep afstellen. kan zijn dat de motor expres hoger is afgesteld omdat hij stationair niet goed loopt. als dat zo is dan moeten de kleppen gesteld worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.