BMW 3-Serie: Bmw E 36

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 325

Is mijn auto een dood ?????
Ik heb het volgende probleem,ongeveer een twee tal weken geleden hoorde ik een gebonk dat op het eerste gehoor van langs achter mijn auto kwam.
Een vriend stelde mij gerust door te zeggen dat het mijn uitlaat was die los gekomen was en die bonkte al rijden onderaan mijn chassis.Ik maakte een afspraak met mijn garagist en zei hem dat ik waarschijnlijk een of meerdere verbindingen die mijn uitlaat vast hielden kwijt was .Hij had dezez niet in stock en afspraak was gemaak voor 2 dagen erop.Maar de volgende dag hoorde ik al rijden een luide knal ik dach dat ik een lekke band had en tot de grootste verbazing van mijn man toen die het wil wilde verwissellen mankeerde ik 4 van de 5 bouten,die waren gewoonweg afgeknapt.De garagist kom de auto halen,boor waat er overblijf van de bouten die er nog in zatten uit en steek er 4 nieuwe bouten in.Hij kan me geen uitleg geven waarom die bouten afgekraakt zijn en laat het verder zo.Ik merk op dat ook het gebonk niet meer te horen is en kom tot de conclusie dat er niets mankeer aan mijn uitlaat.Een kleine week nadat ik dus met nieuwe bouten rij hoor ik plotseling weer het bekande gebonk,stapt uit en kijk naar de 4 wielen maar zie er niets verdachts aan,dus weer in de auto en rijden maar tot ik plots een groote knal hoor mij aan de zijkant zet en ja hoor weer dezelfe achterband zelfde kant en de 4 nieuwe bouten weer krak in twee.Wat kan er toch aan de hand zijn met dat wiel want als de garagist de eerste keer niets vond wie zeg me dan dat ik de volgende keer niet aan 120km op de autosnelweg zal rijden met alle gevolgen vandien

venesy

Geplaatst door venesy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

de Dokter (0), 16 jaar geleden

originele velgen?
staal of aluminium?

hennep (0), 16 jaar geleden

de auto trekt niet een kant op ? kan zijn dat ie er scheef onder staat bmw's zijn achteraangedreven misschien zit het hierin de overbrenging.was de velg ook warm.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.