BMW 5-Serie: BMW E34 525i: Alle 4 elektrische ramen werken niet meer!

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2500 cc 24v

Hallo, ik kan een e34 kopen maar de eigenaar zit met het probleem dat alle 4 elektrische ramen niet meer werken, waar kan dit allemaal aan liggen?, aangezien hij dit niet wil maken, (zal wel duur geintje zijn) moet ik zelf een oplossing zoeken, maar ik heb geen idee waar dit alleamaal aan kan ligge? mischien dat jullie een idee hebbe? gr. niels

Geplaatst door

Nielzzz (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

zekeringen, kabelboom naar de bedieningsknoppen... Als ze allevier tegelijk het probleem hebben, moet toch een vrij generiek probleem zijn?

DenDuvel 0

18 jaar

oja de eigenaar zegt er ook bij dat alle 4 motortjes stuk zijn al lijkt me dit onwaarschijnlijk marja , dat zou een duur geintje worden volges mij.

Nielzzz 0

18 jaar

op de sloop moet dat toch meevallen, bij ons zijn er een paar die als hobby hebben dergelijke auto's te slopen... Daar kan je toch steeds zaakjes bij doen... Als je stroom zet op die motortjes weet je toch direct of ze nog werken of niet...

DenDuvel 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.