BMW : BMW X1

Hallo,

Wij hebben sinds kort problemen met onze BMW X 1 sdrive, automaat diesel. Starten gaat perfect maar als wij aan een kruispunt of rode licht komen en we willen vertrekken, begint de wagen soms te stotteren en heeft hij geen vermogen. Hij is zelfs al een aantal keer stil gevallen. Dit is niet alleen ergerlijk maar ook gevaarlijk. Hij start wel terug en doet dan een tijdje normaal (soms een uur, soms een paar dagen). Onze garagist heeft de uitlaat naar de roetfilter vervangen en een potje bij de diesel gedaan, maar het is niet opgelost, hij is nu jammer (voor mij) drie weken in verlof. Hebben de kennen hier een idee wat het zou kunnen zijn of iemand dit probleem ook al gehad ? Bedankt !

Gemo

Geplaatst door Gemo (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW ? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Uitlezen op fouten om mee te beginnen met apparatuur die ook de bak kan uitlezen , even langs de dealer.

Gemo (0), 1 jaar geleden

Hoi, is al gebeurt maar hij geeft geen foutmelding. Nu denkt mijn garagist aan de luchtmassameter. Is al besteld maar zal pas voor binnen drie weken zijn.

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Denkt is dus geen zekerheid , met de juiste apparatuur is de werking gewoon te controleren dus niks geen nou dan gaan we dit maar eens proberen en zoeken we verder en gaan we wat anders vervangen? Kassa.

Gemo (0), 1 jaar geleden

Tja, is zijn probleem; valt nog onder garantie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW of stel zelf een nieuwe vraag.