BMW X1 2015: Stuurhuis problemen

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B47C20A, Vermogen (kw): 110

Beste, ik heb een probleempje met mijn BMW X1 (F48), namelijk als ik stuur of over hobbels rij hoor ik een kloppend/krakend geluid.

Nu ben ik bij iemand geweest die er even snel naar heeft gekeken en tot de conclusie kwam dat dit aan het stuurhuis ligt en met het advies om deze volledig te vervangen. Echter hij stuurt en rijdt nog steeds heel erg fijn op het kloppend en krakend geluid is er niks mis mee.

Nu ben ik wat gaan googlen en er schijnt dus een bekend probleem te zijn met de standaard drukstuk EPS in het Engels ook wel (Steering Rack) Bush genoemd. Zou het kunnen dat wanneer ik de drukstuk vervang dit het probleem zou kunnen oplossen? En hoe kan ik zoiets het best vervangen, hij is namelijk heel moeilijk bereikbaar op mijn auto.

Alvast bedankt voor alle tips en advies!

boriqw

Geplaatst door boriqw (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X1? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

boriqw (0), 1 jaar geleden

MelihNal (0) PRO, 1 jaar geleden

Dat is wel idd reparatie set voor een stuurhuis alleen bij sommige stuurhuizen is niet toegestaan dan wordt het andere stuurhuis.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X1 of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php