BMW 3-Serie: boardcomputer

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320i

hoi,

Ik heb een boardcomputer met elf knopjes gekocht, ik heb in mijn auto een analoge klok zitten.
Na het plaatsen van de boardcomputer doet hij niks meer wie kan mij met deze probleem helpen.

Alvast bedankt,

Murat

jimmy5446

Geplaatst door jimmy5446 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

murat

doet de boorcomputer niks,of doet het klokje het niet meer ?

indien je gewoon een analoge klok erin hebt zitten is het best veel werk om een boordcomputer in te bouwen,ik bedoel dan het aansluiten ervan..ik neem aan dat je de kabels er niet al in had liggen ? ( voorgemonteerd )

indien je nu al een BC hebt,kun je makkelijk met een kleine aanpassing ene erin monteren met 18 knopjes ( M )

Stefan

jimmy5446 (0), 17 jaar geleden

hoi stefan,

de boardcomputer doet het helemaal niet. Ik heb daar nog een kabel gezien ik geloof aan dezelfde kabelboom, dus twee kabels eentje voor de analoge klok en een losse kabel met een witte lang gerekte stekker. De witte stekker past er net niet in, net ietsje anders (twee vleugels aan de zijkant) ik heb die met een stanley mesje weggevaagd en hij past, maar toen wou de auto niet meer starten. Met voorgemonteerd bedoel je de kabelboom neem ik aan.


bedankt voor je reactie,

Murat

peugeot-gek (0) PRO, 16 jaar geleden

Als de stekker niet past zou ik hem ook niet passend gaan maken. JE hebt waarschijnlijk sluiting gemaakt. of eventueel de boordcomputer opgeblazen. Want je hebt nog verschillende soorten boordcomputers. JE hebt met en zonder check control die hebben allebei een stekker geloof ik maar wel allebei een verschillende. JE hebt ook nog die met 18 knoppen. deze heeft 2 aansluitingen.

Als de auto niet meer wil starten moet je alle zekeringen gaan controleren onder de motorkap. MIschien heb je wel sluiting gemaakt in de computer van de motor. Want daar gaan een aantal draden heen van de boordcomputer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.