BMW 3-Serie: boordcomputer e36

Bouwjaar: 1994

Ik zie op marktplaats net een advertentie staan van een boordcomputer incl. kabelboom nieuw in doos. In mijn bmw zit helemaal geen boordcomputer. Kan ik hier wat mee? BVD

Beemer

Geplaatst door Beemer (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

B--E--N (0), 17 jaar geleden

probleem is meestal de kabelboom, maar als deze erbij zit dan zou het gewoon moeten werken. Kijk wel even wat je allemaal moet openbreken om de nieuwe kabelboom aan te leggen...

Beemer (0), 17 jaar geleden

Is het dan alleen maar de kwestie van kabeltjes aansluiten? Moeten er verder geen sensoren e.d. ingebouwd worden? Volgens de aanbieder zit alles nieuw in doos met inbouwinstructie, ik heb deze ook al om meer info gevraagd maar nog geen reactie op gehad.

B--E--N (0), 17 jaar geleden

Volgens mij is het gewoon een kwestie van aansluiten, maar moet je wel je halve auto uit elkaar halen. Weet dit niet zeker, maar denk je maar eens in waar die kabelboom langs komt en hoe je daarbij moet komen...

Beemer (0), 17 jaar geleden

Ik denk inderdaad dat ik het beter maar laat, een beetje inbouwwerk is wel leuk, maar een halve auto slopen....

B--E--N (0), 17 jaar geleden

Ik wil niet zeggen dat je het beter niet kan doen, want het zal zeker te doen zijn.
Maar bedenk goed waar je aan begint, hou rekening met een dag werk, hoop dat je alles op de juiste manier aansluit, enz.
Dacht zelf een airco'tje in te bouwen en werd hier zowat voor gek verklaard dat ik er ook maar aan dacht.
Vraag anders even een kopie van de inbouwhandleiding...

stefan84 (0), 17 jaar geleden

indien je een check control hebt is het een eitje om de uitgebreidste OBC te monteren,maar heb je deze niet word het lastig omdat je alles onderdelen moet hebben en dan het aansluiten er nog eens bij..en dit is niet 1,2,3, gedaan..

had hem zelf omgebouwd en dit ging perfect..

Stefan

Beemer (0), 17 jaar geleden

Het enige wat er bij mij inzit is een analoog klokje, dus het zal wel ingewikkeld worden en ik heb weinig zin om een halve auto hiervoor uit elkaar te halen, maar bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.