BMW 3-Serie: Handbediende airco ombouwen naar digitale climate control

Bouwjaar: 1994

Hallo, ik heb een 318 uit 1994 met handbediende airco en ik wilde graag weten of deze is om te bouwen naar cc met een digitaal display en zo ja wat je hier allemaal voor nodig hebt en waar je op moet letten. Alvast bedankt

Beemer

Geplaatst door Beemer (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

indien geld geen probleem is.. is alles te maken, het is alleen niet zo simpel als je denkt.. metname de kabelboom is er niet op voorbereid.. denk er aan dit is behoorlijke ingreep... een climatronic bedient namelijk electronisch bepaalde componenten, deze componeten (stelmotoren) missen op dit moment OA op het kachelhuis... dit wordt nu bedient dmv van een kabel.. (handbediening) vergis je niet in dit soort zaken.

ik zou eerst nog maar eens flink achter de oren gaan krabben... ''bezint eer ge begint''

paul,

Beemer (0), 17 jaar geleden

ok, bedankt. Het was ook alleen maar de vraag, de auto is 12 jaar oud nu en het niet echt meer waard om er nog veel geld in te steken. Maar als je de onderdelen van een sloopauto af kon halen ofzo...

B--E--N (0), 17 jaar geleden

Als je niet tevreden bent met je handmatige airco dan mag je de auto ook met die van mij ruilen... (zie mijn topic over tweedehands airco inbouwen)

Beemer (0), 17 jaar geleden

Haha, ik had deze reactie al bijna aan voelen komen. Maar het bevalt nog steeds prima hoor.

Santa (0), 17 jaar geleden

Waarom wil men toch altijd datgene wat er niet in zit.......?
Suuuunigte....???
Eet wat gaar is en koop wat klaar is........................

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.