BMW 3-Serie: cardan/ achteras/ aandrijving

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318 is

tijdens het rijden bij een snelheid van ongeveer 50 km per uur kwam ik met een harde klap tot stilstand, na goed te kijken kwam ik erachter dat mijn achterwielen tegelijkertijd blokkeren tijdens elke omwenteling die mijn wielen maken..Mijn vraag is waar het aan zou kunnen liggen..

rayborn

Geplaatst door rayborn (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

hoe kunnen jouw wielen omwentelingen maken terwijl ze blokkeren? Dat snap ik niet helemaal.

rayborn (0), 17 jaar geleden

ze blokkeren niet totaal, ik heb het misschien verkeerd geformuleerd.. als mijn wielen draaien hoor je een klap, bij elke omwenteling die ze maken, en het gebeurd alleen als je hem in zijn versnelling hebt staan, als je de auto in zijn vrij zet en je duwt hoor je helemaal niets het lijkt net of ze vast dreigen te lopen, dan hoor je de klap en dan rolt de auto weer verder

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

het is misschien wat werk maar je moet je aandrijfas een los koppelen bij de versnellingsbak, is het dan goed dan is het de bak is het dan nog niet goed moet je hem ook los koppelen bij de cardanklok, als ie dan nog 'vastloopt' is het de cardan en anders de aandrijfas. het is gewoon een kwestie van deze dingen proberen om er achter te komen waar het probleem zit.
Laat maar eens weten wat het was, ik ben toch benieuwd.

Groetjes,

Willem

stefan84 (0), 17 jaar geleden

denk dat je het even aan het proberen komt wat willem al zei.. denk dat het in de klok achter zit!

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.