BMW 3-Serie: carkit ombouwen?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000

hallo,

ik rij al een paar maanden met een BMW 320 touring, waarin alreeds een carkit anwezig was.

deze is bedoeld voor de nokiamodellen 6210/6310. nu is alles ingebouwd en aangesloten, kan via stuur opnemen enzovoort en wil deze systeem behouden.

maar wat kan ik nu doen, om het systeem met een nieuwer model te kunnn gebruiken? houder laten vervangen? kan ik er een bluetooth systeem van laten maken?? heb echt geen flauw idee hoe ik eraan moet beginnen.


zou heel tevreden zijn, moest er iemand kunne nhelpen.

Alvast bedankt

rpi688

Geplaatst door rpi688 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

boccaccio (0), 16 jaar geleden

Heb je enig idee welk merk carkit het is? Standaard BMW of een ouder model Nokia.
Voor zover ik weet kan je de Nokia carkit's niet met je stuur knoppen bedienen, een BMW carkit wel.
Een Nokia carkit is echter simpel om te bouwen, van BMW weet ik het niet.

peugeot-gek (0) PRO, 16 jaar geleden

JE hebt waarschijnlijk een carkit erin van bmw orgineel. Dan kan je waarschijnlijk bij de dealer een houder krijgen voor nieuwere type. MAar ik zou aanraden een compleet nieuw bluetooth systeem. IS mischien nog wel goedkoper dan die losse houder van bmw. Ik zou een parrot 3100 met schermpje laten inbouwen. Het volume kun je via het stuur dan helaas niet meer regelen. De voordelen zijn wel dat je alle telefoons met bluetooth erop aan kan melden. Deze kan ook aangesloten worden op het luidsprekersysteem van de auto ,zodat alle luidsprekers uitgaan en het geluid van de carkit over de voorste 2 luidsprekers gaat.
Mvg,
Frank

boccaccio (0), 16 jaar geleden

De parrot systemen kan je wel aansluiten op je stuur! Ik zou er echter een zonder beeldscherm kopen. Maar smaken verschillen, ik houd de auto liever origineel.

check deze site voor de stuurwiel adapter: http://www.connects2.com/c2search.aspx?c...
BMW levert trouwens ook een bleutooth module, deze is echter aan de prijs volgens mij. meer info over het (zelf) achteraf inbouwen van de module kan je hier vinden als je goed kan zoeken: www.e46fanatics.com

boccaccio (0), 16 jaar geleden

En? Weet je al wat voor carkit jij hebt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.