BMW 318is: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1990

mijn centrale deurvergrendeling doet het ook niet, de rijder deur kan ik met de sleutel openen maar de passagier deur helemaal niet, behalve als ik met de sleutel draiet en tegelijk er tijd de deur knop trekt.
De passagier deur was vervangen dus het kan het deur niet zijn dus ik dacht misschien aan de centrale deurvergrendeling.
Hoe kan ik die uitschakelen?

lebonseb

Geplaatst door lebonseb (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mr-moh (0) PRO, 19 jaar geleden

Systeem kan niet op slot of van slot, oorzaak: een van de deuren, tankklep of de kofferbak is niet goed dicht.Remedie: alles controleren, je zegt het zelf de rechter deur is niet origineel dus de slot ook niet, kun je de oude slot niet terugzetten of de commando schakelaar aansluiten op de cv. Maar heeft die deur wel een elektrische slot?MVG.

lebonseb (0), 19 jaar geleden

Ik had al het probleem voor dat de rechter deur vervangen was.
Wat ik will weten is hoe ik de centrale deurvergrendeling uitschakelt want het is meer een probleem dan wat dan ook? Ik doe het liever op de ouwe manier...handmatig!

esther2949 (0), 19 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gehad, kon alleen de berijderskant met de sleutel openen en tegelijk de deurknop omhoog doen. Kofferdeksel, andere deuren en het schuifdak deden het niet. De zekeringen in het kastje allemaal gecontroleerd, niks aan de hand. Het bleek de hoofdzekering te zijn onder het kastje, die was gewoon doormidden gebroken. (als die 2 helften dan tegen elkaar gingen door bijvoorbeeld uitzetten bij warm weer dan gingen de deuren/dak soms wél opeens open) Voor 2 euro ofzo een nieuwe gehaald en het was weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.