BMW 3-Serie: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2000

Goedeavond,

Mijn auto heeft 4 electrisch met afstandsbediening te openen deuren. Het is een 316i executive dus met standaard BMW alarm.

Nu is het zo dat de auto -geheel willekeurig- zich soms niet laat openen. De deuren weigeren dan open te gaan. De kofferbak gaat wel open met de afstandsbediening.

De auto reageert wel op het dichtdoen via de afstandsbediening, de knopjes gaan naar beneden, alles. Alleen open wil hij af en toe niet meer. De knopjes komen dan niet naar boven maar je hoort wel 'dat ie wil' zeg maar. Er gebeurd alleen niets.

Zelfs niet als ik in de auto zit en het dan met de afstandsbediening of de centrale vergrendelings knop op het concole van de auto zelf probeer. Dicht wel, open niet.Wel kan ik de auto openmaken door gewoon de sleutel in de deur te stoppen.

De diagnose was dat de ZKE module defect was. Inmiddels is deze vervangen maar het probleem is nog niet opgelost. Hij blijft foutcode's aangeven...geloof code 29

Ik hoop dat iemand me aub verder kan helpen, ik zit nu met de handen in mijn haar....wil weer plezier krijgen in het autorijden....alvast erg bedankt!

Maurice7571

Geplaatst door Maurice7571 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stahlgrau (0), 18 jaar geleden

Hoi, ik had net hetzelfde probleem (320d '99)

Je kon wel horen dat ie wou, maar verder gebeurde er niet veel. Ook niet met de knop op de console. Ik heb dit gemeld bij de dealer en deze heeft dan de "module van de cv" (375 euro) vervangen, en alles werkt weer naar behoren.

En ja ,dat is best wel een irritant probleem...

Geer3469 (0), 17 jaar geleden

dit heb ik ook bij mijn volvo S80, alleen dan bij de rechterdeur kosten : €260,- beetje belachelijk dit soort dingen...vroeger had je minder comfort maar wel een stuk minder kosten !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.