BMW 3-Serie: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000cc

hallo,

Een vriend van me heeft problemen met zijn cv.

met afstandbediening
het probleem is wanneer hij de wagen wilt sluiten,dan doet hij dit maar de cv gaat direct terug open,dan drukt die nog eens en dan blijft die gesloten.dit gebeurt enkel bij het sluiten,bij openen doet die normaal.

graag wou ik eens weten wat jullie ervan denken.

bedankt alvast

E36 320i

bmwlover86

Geplaatst door bmwlover86 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

controleer de kabelboom naar de kofferbak eens, komt vaker voor dat er na verloop van tijd een breuk in komt. Het gedeelte wat mee buigt met de scharnieren.

Grégory Tourné (0), 17 jaar geleden

Ik had identiek hetzelfde probleem en heb men kabelboom aan de kofferbak gecontroleerd. En inderdaad, bij mij was de roodgroene draad beschadigd op het punt waar de kabel het hardste buigt. Bedankt voor de goede raad!

Grégory

bmwlover86 (0) PRO, 17 jaar geleden

ok hartelijk bedankt,
ik zal dit vanmiddag of morgen controleren.

bedankt voor de tip:-)

bmwlover86 (0) PRO, 17 jaar geleden

hey

we hebben het gevonden:

na een tijdje zoeken hebben we toch gevonden wat probleem was met de CV,het achterslot van de wagen bleef steken,waardoor de koffer niet sloot en daardoor ging die terug openen,wij hebben dit dan gesmeerd en voila deze werkt terug.
verder de ruitjes van een coupe gaan naar beneden en boven als je aan de deur trekt,deze werkten niet,wij hebben dan alletwee de sloten uitgehaald en de microschakelaars uitgemeten deze werkten,dan hebben de gezien dat deze gesloten bleef door de hefboom,wij hebben dit dan ook gesmeerd en deze werkte ook terug.
Zijn binnenverlichting werkte ook niet ,maar dit kwam door de microschakelaars ook:-)
Ook het slot van de bestuurders deur werkte niet meer,we hebben dit dan onder de loep genomen,en wat bleek het slot was eens open geweest en en die plaatjes in het slot zaten helemaal door elkaar,na een uurtje hebben we terug de juiste combinatie gevonden en werkte het slot terug,wiiiiiii:-)


bedankt voor jullie reactie he:-)

mvg luc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.