BMW 320 6 cilinder: computer?

Bouwjaar: 1987

Ik heb een BWM 320 omgebouwd voor de cross. Na het prepareren start de auto niet meer. Brandstofpomp werkt, een goede vonk, maar slaat niet aan. Nu plaats ik mijn vraagtekens bij het kleine kastje aan de bijrijderszijde. Is dit een boord computertje en zo ja, wat regelt deze? Of slaat deze alleen data op. Is er een terugkoppeling naar de motor? WIe kan me hier meer over vertellen

carlo1515

Geplaatst door carlo1515 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Gaan de injectoren wel open? even meten met led spanningzoeker of er tijdens het starten een knippersignaal komt op de injector stekker.

alex220 (0), 20 jaar geleden

Als ik me niet vergis kon je hiermee het toerental van ca 850rpm naar 950rpm verhogen.Tenminste als ik de goede voorheb die onder je dashbordkast zit aan bijrijderszijde.Of deze nog een andere functie heeft weet ik niet.

astra rijder (0), 20 jaar geleden

De boordcomputer van een bmw zit aan de passagierskant in de motorruimte, dus dat kleine kastje. En dat kleine kastje is je inspuit/boordcomputer. En die regelt alles hoe je motor moet lopen.

carlo1515 (0), 20 jaar geleden

Ik ben een hoop wijzer geworden door jullie antwoorden. Het waren inderdaad de enjectoren, die geregeld werden door de computer. Een losse draar zorgde voor een spanningsloze computer. Hartelijk bedankt Hans W, Alex Soeters en de astra rijder voor jullie snelle reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.