BMW 3-Serie: computer resetten

Bouwjaar: 2005

Ik rij met 320, bouwj.92. automatische versnellingsbak. Die ging stuk en kon onmogelijk een ander vinden. Nu hebben we er een manuele boite ingeplaatst maar de computer zie die nog altijd als een automatische boite. Hoe kan ik dit vreselijk probleem oplossen? Als ik maar juist de computer kon wijsmaken dat die in p stond dan zou hij waarschijnlijk wel starten.
Als Iemand me daarbij zou willen helpen? tegen betaling natuurlijk(goed). Garage van bmw zegt dat er een andere boite in moet, maar je kan al denken zeker wat dat kost? En dat wil ik niet meer doen achter zoveel werk.

kpaxpe

Geplaatst door kpaxpe (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor zover ik weet wordt de codering van automatische of handbak in de kabelboom gedaan. Probeer eens een schema van de Motronic te krijgen. Hier moet je dit op kunnen zien. Verandering van de codering is ofwel een draad weghalen ofwel er een verbinding bij plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.