BMW 3-Serie: Deuren willen niet meer open.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Hallo mensen,

Ik heb helaas een probleem met mijn BMW waar ik niet meer uit komt. Het zit namelijk zo.

Ik krijg mijn deuren niet meer open. Alleen de voordeuren krijg ik open met de sleutel.
Maar mijn achterdeuren krijg ik niet meer open. Ook niet als ik aan de pinnetjes trek. Dan schieten ze namelijk direct weer naar beneden. De voordeuren kan ik trouwens ook niet meer op slot doen met de pinnetjes. Die moet ik ook met de sleutel sluiten aan de buitenkant.

Maar als ik één van de voordeuren open met de sleutel hoor je wel de vergrendelmotoren bij de andere deuren. Maar blijkbaar schiet hij in een soort beveiliging. Ik sta echt voor een raadsel.

Weet iemand misschien waar dit aan kan liggen? Alvast héél erg bedankt voor je hulp.

M.V.G Michael.

PS: Het is voor mij niet echt noodzakelijk dat ze weer allemaal electrische open kunnen. Het enigste wat ik wil is dat ze weer open kunnen. Of het nu handmatig is door middel van het knopje in en uit te trekken.

Michael K.

Geplaatst door Michael K. (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

besturingsmodule vervangen. als ik me niet vergis zit ie onder het handschoenenkastje.

Nordschleifer (0), 16 jaar geleden

Als je er CV standaard op heb kan je eens proberen door hem open,dicht en weer open te doen misschien gaan de rest wel mee.. had het zelfde probleem ooit bij een e30 met CV of de alarmchip ( als je die heb) er even uittrekken en weer insteken.

Michael K. (0), 16 jaar geleden

Het is eindelijk gelukt. Het lag dus aan de besturingsmodule. Ik ben bij de BMW geweest en daar bleek dat hij €200,- nieuw kost. Dat was mij iets teveel. Nu heb ik hem bij een 2e handse onderdelenwinkel gekocht voor €35,-.

En ze gaan weer open.

Bedankt allemaal voor jullie hulp.

MVG Michael.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.