BMW 3-Serie: e46,328, motor toont huilende geluid bij koude motor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 328

bij het starten van de motor wanneer hij koud is toont het een huilende geluid. Deze geluid is weg wanneer het motor warm is.. weet iemand raad hierop???

e46-328

Geplaatst door e46-328 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

denk je visco koppeling van je koelvin

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Wat noem je een huilend geluid ? Niet toevallig de multieriem die je hoort ?

e46-328 (0), 14 jaar geleden

het is net of er een kat in de motor zit. zo'n geluid toont het..
het is niet het multiriem..

bedankt voor jullie reacties..

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

als je nu je motor start en je hoort dit geluid moet je eens met je hand voelen ofdat je dan niet veel wind langs je motor voelt, ik heb zo'n vermoeden dat dit windverplaatsing is als gevolg van dat je visco koppeling ingrijpt,of als je technisch bent even je multiriem losgooien en kijken of je het dan nog hoort,er is nog een manier om deze te chekken maar durf ik hier niet neer te zetten ikzelf doe dat wel maar wil de verantwoording niet op me nemen dat je dadelijk je vingers voelt tintelen,iemand met verstand van zaken weet nu wel wat ik bedoel,als jij hier niets uit opmaakt ga ik er verder niet op in en beschouw dit maar als niet gelezen.

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Gewoon de riem loshalen en dan de motor laten draaien. Waarschijnlijk is er een spanrol of looprol kapot. Gebeurt wel vaker.

gr Martin

stefan84 (0), 14 jaar geleden

En wil je het truckje van Robby uitvoeren, neem een dikke zaterdag-krant, rol deze op, start de koude motor en kijk of je met de krant de ( visco ) fan kan tegenhouden, zo ja, is deze in orde, draait hij de krant aan flarde, dan zal hier je probleem zitten..

Robby, je kent die tinteling ook al zo te horen, haha..

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

werkhandschoenen,, zijn ook hier te koop haha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.