BMW X3 2006: E83 2006 model elektronische problemen.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 195

Ik heb sinds kort problemen met mijn BMW. De airbag lichten gaan aan, de navigatie gaat van zelf aan en uit, richtingslichten gaan van buiten wel aan die werken wel van buiten, maar de lichten binnen (dus de groene) doen het niet. Daarnaast gaan de ramen ook niet open en dicht. Panorama dak doet het ook niet. Stuurbekrachtiging werkt niet, terwijl deze wel hoort te werken.

Ik heb gehoord dat het aan de accu kan liggen, maar deze heb ik dus recentelijk vernieuwd. Ik heb de instrumental paneel ook getest, deze werkt gewoon.

Wat voor andere problemen zouden er nog kunnen zijn? En wat kan ik doen om het probleem te verhelpen?

ogulcanb21

Geplaatst door ogulcanb21 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 3 jaar geleden

Uit laten lezen om mee te beginnen.

    Ik heb hem bij de BMW dealer laten uitlezen. Ze konden toen de airbag lampje niet uitzetten, die bleef aanstaan. Daarnaast konden ze ook niet in de brein van de auto komen. Voor verdere onderzoek moest alles 1 voor 1 getest worden, dit kon oplopen tot duizenden euro's, dit werd aan ons ook verteld. Dus ik weet niet precies wat er aan de hand is. - ogulcanb21 (0), 3 jaar geleden

kaleido 1 (1425) PRO, 3 jaar geleden

Alle zekeringen zijn heel , niet kijken maar doormeten ?

    Alle zekeringen zijn heel, ook allemaal doorgemeten. Waarschuwingslichten branden van binnen wel buiten niet. - ogulcanb21 (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X3 of stel zelf een nieuwe vraag.