BMW 3-Serie: Electr. ramen sluiten niet in 1x maar stoppen 3x onderweg naar b

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 328i

In deze BMW zitten op/neer schakelaars voor de ramen (voor) je kan ze aantippen en volledig (hard) indrukken. Als je ze heel even hard indrukt, zouden de ramen tot aan boven moeten sluiten.

Dit is bij mij niet het geval. Als het raam volledig open is en je drukt heel even hard op de sluitknop, dan gaat het raam 10cm omhoog en 1cm omlaag. Ik moet deze handeling 3x doen om het raam volledig te laten sluiten. Als ik de knop hard ingedrukt houd, dan sluit het raam wel helemaal.

Dit probleem heb ik aan beide kanten en het raam stop ook aan beide kanten op dezelfde plaats.

Het lijkt of ik de ramen moet resetten ofzo. Ik heb ook al geprobeerd om de knop 10sec ingedrukt te houden als ie helemaal gesloten en/of open is maar dit helpt niet.

Wie heeft een idee?

Marcello7075

Geplaatst door Marcello7075 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Beemer (0), 17 jaar geleden

Ik weet dat er een beveiliging opzit, als je de ramen automatisch dicht laat gaan en je steekt er iets tussen (hand, hoofd of wat dan ook) het raam stopt en weer een stukje opengaat. Wellicht gaat bij jou het raammechanisme ergens zo zwaar dat die beveiliging in werking komt, ik zou dus eerst de boel eens opengooien en kijken of je daar niks vind.

Ivo1 (0), 17 jaar geleden

voordat je het opengooit: ff wat teflonspray of WD40 in de "achterste" raamgeleider spuiten. In mijn ervaring helpt dat vaak.

Marcello7075 (0), 17 jaar geleden

ga ik proberen, tnx!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.