BMW E39 (528 Touring): electrisch raam rechtsachter kapot/vervangen

Bouwjaar: 1997

Onder luid gekraak kwam mijn rechterachterraam dit weekend tot stilstand en wilde vervolgens niet meer omhoog. Uiteindelijk omhoog gekregen door met de handen 'mee te helpen'. Vrees dat het mechanische binnenwerk kapot is. BMW rekent mijns inziens een veel te hoog bedrag voor een nieuw binnenwerk (ik dacht 250 Euro). Via internet (onderdelenzoeker.nl) een aanbod gekregen voor 100 Euro. Het zal wel een gebruikt onderdeel zijn. Is deze prijs redelijk of te hoog? Heeft iemand nog een idee waar te zoeken voor een dergelijk onderdeel/dergelijke onderdelen!? Alvast dank voor eventuele reacties

Alex215

Geplaatst door Alex215 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mark7275 (0), 19 jaar geleden

prijs is redelijk zit altijd erg veel verschil in dus ff verder kijken kan geen kwaad
maar meestal zit er gewoon iets niet goed (zoals raam gelijders)
waar je beter eerst even naar kan kijken
beter dan dat je er later achter komt
succes

Alex215 (0), 19 jaar geleden

Dank voor je reactie. Heb het raam - nadat ik dat weer naar boven had gekregen - maar niet meer gebruikt. Zal eens kijken naar de raamgeleiders. Anders schaf ik het tweedehands binnenwerk aan. Op www.bmwtips.com las ik hoe het binnenwerk eventueel zou kunnen worden vervangen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.