BMW 3-Serie: elektrische raam doet het niet

Bouwjaar: 1992

ik heb een e36 en mijn rechter elektrische raam doet het niet,heb nagekeken ligt niet aan de motor, kan het niet door een relais komen? als het zo is waar ligt het relais?
groetjes,
Temel

constant1783

Geplaatst door constant1783 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

alex220 (0), 19 jaar geleden

heb je de bedieningsschakelaar al eens omgewisseld?Hoe heb je het motortje gecontroleerd?vaker wil er wel eens kabelbreuk of slecht contact in deurdoorvoeren optreden zeker met het koudere weer waardoor kabels"hard en stijf" zijn

constant1783 (0), 19 jaar geleden

ja, heb ik gedaan (motortje heb ik met rechtstreekse spanning gegeven toen deed hij het wel) ik heb zelfs de draden van de bedieningsschakelaar gemeten geen spanning ik denk dat het relais geen stroom door geeft, weet je waar de relais ligt van de elektrische raam ligt?

bmwfriekske (0), 19 jaar geleden

de relais zit in het zwart doosje dat aan de motor vast hangt. zekeringen al gecontroleert ?

constant1783 (0), 19 jaar geleden

zekering is goed,
welke kleur of typenummer relais is het?

bmwfriekske (0), 19 jaar geleden

de relais zit binnen in dat zwarte doosje, voor deze te zien moet je het openschroeven. ps: hoor je de relais tikken als je het raam wilt bedienen ?

Johan Schepers (0), 19 jaar geleden

Bij mij werkt mijn rechter elektrisch raam ook niet. Als ik het raam wil bedienen, dan hoor ik het relais tikken maar de ruit beweegt niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.