BMW 3-Serie: elektrische raam Lv.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320i

Ik hoop dat iemand me kan helpen: bmw coupe 3-serie 1996

vanochtend liep ik naar me auto en zag dat het raam lv. een aantal centimeter was gezakt. in de auto gaan zitten, deur dicht, het raam ging niet meer uitzichzelf dicht.

op me werk aangekomen, uitgestapt, portier dichtgedaan, op alarm en c.v.gezet maar zag dat het raam niet meer omhoog kwam.

uiteindelijk na een paar keer proberen deed het raam het wel weer normaal, ik bleef even staan en zag ik dat het raam l.v. uitzichzelf 5x op en neer bewoog.

raam functioneerde nog wel met normaal open en dicht doen.

toch maar even de deurpaneel eraf gehaald, onderste stekker eraf, paar keer op schakelaar gedrukt, stekker er weer op, maar toen zakte het raam alleen nog naar benenden, en kwam niet meer omhoog. en sindsdien geen beweging in te krijgen

Raammotor krijgt wel een signaal/tik, alleen lijkt het of het motortje geen kracht meer heb om dat raam naar boven te krijgen. raam maakt schokjes als ik de schakelaar indruk. en het lijkt of het op 1 of ander manier mechaniek vaststaat.

Weet iemand iets?

groetjes,

charel

charel78

Geplaatst door charel78 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Roy51 (0), 15 jaar geleden

Kijk even of de kunststof geleiders niet versleten zijn,deze zitten geborgt met een klem en zijn verbonden met een kogelgewricht op het mechanischme.

cjavham (0), 15 jaar geleden

schakelaar van deur sluiting is micro schakelaar word dan niet goed gemaakt als deur open is kan je hem dat is waar de pen hem indrukt even inspuiten met teflon olie meestal is het probleem dan wel verholpen
gr cor

charel78 (0), 15 jaar geleden

[quote=cjavham]schakelaar van deur sluiting is micro schakelaar word dan niet goed gemaakt als deur open is kan je hem dat is waar de pen hem indrukt even inspuiten met teflon olie meestal is het probleem dan wel verholpen
gr cor[/quote]
bedankt voor je reactie! Kan je alleen iets specifieker zijn? wat moet ik doen en waar moet ik precies inspuiten?

ik hoor graag van je....

cjavham (0), 15 jaar geleden

bij je deur zie je je slot schoot daar achter zit de schakelaar meestal als je dat goed in spuit is het op gelost ook door de deur handel word de schakelaar bediend
gr cor

cjavham (0), 15 jaar geleden

zal eff kijk of op de bmw tis een tekening staat weet wel zeker een test beschrijving

charel78 (0), 15 jaar geleden

Probleem verholpen, microschakelaar in slotvanger gangbaar gemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.