BMW 3-Serie: plaats kachelweerstand in BMW320i E36 1994

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cilinder, 2.0l

De ventilator draait alleen in stand vier, hetgeen aanduidt dat de kachelweerstand kapot is. Nu is mijn vraag of iemand weet waar ik deze weerstand kan vinden in de BMW320i E36, bouwjaar 94. Ik heb al links en rechts achter de ventilator gekeken, maar kan niet iets vinden dat lijkt op een kachelweerstand. Kan iemand mij helpen?

Groeten Guido

guido_schols

Geplaatst door guido_schols (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 15 jaar geleden

de stroomdraad volgen van de ventialtor af naar de eerst beste component die in de kachelhuis geschroefd zit.
dit is dan de kachelweerstand

guido_schols (0), 15 jaar geleden

Zit de weerstand aan de rechter of linker kant bij de bmw320i. Om de draad te volgen moet ik het bedieningsconsole uitbouwen. De zijkanten weghalen is zeer eenvoudig en ik zie daar dan verschillende componenten zitten. Aan de linker kant zitten ook de kachelklep motoren, ik vermoed dat de weerstand daar ook bij zit. Weet niet hoe ik die het beste kan herkennen

driver3 (0), 15 jaar geleden

deze zit aan je rechter kant in het luchthuis even de onderkant van je dachbordkastje weg nemen en je ziet hem zo zitten 4 polige stekker

Suc6

rickgilze (0), 15 jaar geleden

bij een e46 zit hij rechts onder de dash bord kastje! maar bij de e36 zit daar de filter (interieur) en de weerstand zit links!

stefan84 (0), 15 jaar geleden

inderdaad deze zit aan de binnekant,en niet buiten bij het motortje zelf.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.