BMW 3-Serie: Geen verwarming

Bouwjaar: 1999

recentelijk is het expansievat van het koelsysteem vervangen ivm een scheurin het vat (en dus weglopende koelvloeistof).
Nu is alles echter gerepareerd (nieuw exp.vat en bijgevult/ontlucht), maar doet de verwarming het niet meer. Kan hier een diepere oorzaak van zijn, waardoor bv ook het expansievat is gescheurd??

Edgar2522

Geplaatst door Edgar2522 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer de thermostaat eens, kan gebroken zitten in het huis.
Is het een benzine of diesel.

alex207 (0), 18 jaar geleden

hoe had je bijgevult/ontlucht ? Bij dit type moet je contact aan zetten verwarmingsstand op maximale temperatuur aanjager op laagste stand (1) hierdoor openen zich de kachelkranen en dan vullen totdat er geen luchtbellen meer zijn.Mocht je het niet op bovenstaande wijze gedaan hebben vemoed ik een luchtbel in het verwarmingssysteem. Note zelf heb ik het expansievat ook al eens spontaan kapot gehad komt vaker voor.

Edgar2522 (0), 18 jaar geleden

Is benzine-model. Zal eens navragen bij degene die de werkzaamheden voor mij verricht heeft. Heb wel gezien dat temperatuur op max stond, dus dat deel moet goed gegaan zijn.
Thanks, ik kom hier snel terug.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.