BMW 3-Serie: bmw 316i compact valt soms onder het rijden uit

Bouwjaar: 1994

heb sinds kort een bmw 316i compact uit 1994 die onder het rijden uit valt het begint eerst met stotteren het toerental valt weg en de motor valt uit heb met de dealer gebeld en heb drie opties gekregen het contactblokje de BDP sensor en de computer maar weet niet waar ik moet beginnen want de de motor valt soms uit en als de motor loopt hoef ik niet eens te zoeken wie heeft nog meer opties of ervaring met dit probleem laat het mij even weten bvd

marco7126

Geplaatst door marco7126 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

alex207 (0), 18 jaar geleden

laat hem uitlezen een fout staat altijd in het geheugen.

Johnny5752 (0), 18 jaar geleden

Een fout staat lang niet altijd in het geheugen is mijn ervaring, maar ik heb een vergelijkbaar probleem met een 520i gehad, viel niet uit, maar wel stotterend lopen. Ze hebben de computer gereset en helemaal leeggehaald. Daarna was het probleem over. Wel kreeg ik de mededeling dat de auto in de twee weken daarna af en toe in kon houden omdat de computer 'moet leren' hoe de berijder rijdt, en dat klopte ook. Na die twee weken geen probleem meer gehad.

marco7126 (0) PRO, 14 jaar geleden

de ecu is vervangen voor een ander en probleem opgelost

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Beter laat dan nooit..

Maar bedankt voor de feedback!

marco7126 (0) PRO, 14 jaar geleden

dacht ik heb er zelf ook een hekel aan als er niks staat dus bij deze altijd bericht en evt oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.