BMW 3-Serie: Help me aub met deze auto

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320

ik heb een 320 dieseltje gekocht heb hem pas 2 dagen smorgens vroeg wilde hij niet opstarten hebben we wat geprobeerd nou ja hij startte weer goed. en toen ik wilde aanrijden trilde die auto zo erg dat die bijna zou uitvallen echt een erge trilling bij het optrekken nou.. en mijn gevaarslichten doet t niet deuren gaan niet open ene keer wel ene keer niet (elektrische deurvergrendeling) alleen bestuurders kant kan je met sleutel ope make en kofferbak gaat wel gewoon ope en de deuren niet ik snap er niks meer van en het is diesel zogenaamd zuinig rijden maar die diesel gaat niet lang mee.. zuipt ook dus als ik die motor ope maak ruik ik diesel en we hebben hem naar garage gebracht ENE ZEGT VERSTUIVER ANDERE ZEGT BRANDSTOFPOMP ENE ZEGT BOUGIES OF GLOEIERS IK WEET HET ECHT NIET MEER EN DIE TRILLING EN EEN ANDERE GARAGE ZIJ KOPPELING OF DRUKGROEP.. OO IK WORD ER ECHT NIET GOED VAN oh ja ik heb nog een probleem mij olielamp gaat aan maar af en toe valt die uit? plus die toerenteller doet t niet .. we denken ook dat er olie lekt wat zou dat zijn? echt een probleem auto vind ik, ik wil graag weten hoeveel het zou kosten en of ik 2e hands spulle kan opzette ofzo want ik heb echt geen zin om 1000 euros kwijt te rake plus als iemand iets weet kan hij me dan wel zeggen wat kapot is ik weet niet meer wat ik moet laten maken??:S
als iemand me zou kunnen helpen zou ik dat heel ERG FIJN vinden echt waar ik zit ermee..

oyabmw

Geplaatst door oyabmw (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

15 Reacties

oyabmw (0), 15 jaar geleden

ow ja ik heb hem uit laten lezen en er kwamen veel foutcodes bij de motor die man heeft alles gewist zei dat ik vrijdag moet terugkomen en dan pas zou hij de echte problemen uitlezen en ik twijfel of die kilometerstand wel klopt of niet ik weet niet hoe ik erachter moet komen hij staat op 220 dkm.. ik weet niet of dat klopt ofniet?

greybmw (0), 15 jaar geleden

ja dit is wel heel moeilijk te zeggen zo 123 ik denk dat je beter naar goede garage kunt gaan waar ze verstand hebben van bmw en hem daar maar eens goed uit te laten lezen en kijken wat daadwerkelijk nou de problemen zijn . op zich zijn het hele goeie autos die niet gauw kapot gaan maar er kan natuurlijk altijd wel iets fout gaan. en je hebt hem 2 dagen was hij de eerste dag wel goed dan ? zoniet dan zou ik maar eens met de verkoper in onderhandeling gaan. succes.

oyabmw (0), 15 jaar geleden

jha toen we een proefrit mochten doen was ie ook al warm gemaakt hij zij dat er niks aan de hand was dan alleen die toerenteller.. en ik woon zelf in eindhoven en die garage in den haag.. dus en een goeie garage ik breng hem vrijdag naar een goeie garage waar ze alles kunnen uithalen maar bmw garage is echt TE DUUR echt daarom ga ik daar niet naar toe ik word er wel gek ik heb hem nu in de garage gezet ze gaan een filter veranderen dan zou die goed zijn ik weet het echt niet meer..? ik probeer wel van alles en nog wa en vrijdag laat ik hem uitlezen ahja ik zie wel.. die garage waar ik hem heb gekocht zou toch niks doen...

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Waarom breng je de auto niet terug dit is en blijft ellende .

Hans

driver3 (0), 15 jaar geleden

idd terug brengen die hap en zeker als het een garage is waar je hem gekocht hebt ze hebben hem niet voor niets warm gereden denk ik dat wisten zij ook wel alleen moets er allen nog iemand intrappen en heelaas ben jij dat geworden Ik was allang terug gegaan en had hem dat ding in zijn werkplaats geplant zo niet es kijken hoe ver we kwamen met zo’n oplichters
bha wat heb ik hier een hekel aan dit soort mensen

wens je ondanks alles toch suc6 ermee

jan5047 (0) PRO, 15 jaar geleden

Wat de km stand betreft die kun je laten opvragen bij een garage die is aangesloten bij de nationale autopas tegen een klein bedrag of via deze sait
http://www.autopas.nl/page.ocl?pageID=1&...
succes met het geheel ,jan

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Ik vermoed dat daar weleens een rood licht uit kan komen.

sjaak10918 (0) PRO, 15 jaar geleden

Juridisch gezien: voordat je iemand anders aan de auto laat werken MOET je eerst de garage waar de auto vandaan komt de kans geven om de "fouten" te herstellen.
Als ze merken dat er iemand anders wat heeft veranderd aan de auto zullen ze zeggen dat het de "schuld" van die andere garage is, en niet die van hun. Dus terug naar Den Haag (liefst niet alleen) en confronteer ze maar met de problemen (die jij al op papier hebt staan). Ook al heb je misschien geen garantie (want dat gevoel krijg ik), je hebt altijd nog consumentenbescherming, dwz je mag van een auto van 1998 een bepaalde verwachting hebben en daar voldoet jouw auto niet aan. Succes.

oyabmw (0), 15 jaar geleden

ik heb gebeld naar die garage hij zegt kan ik niks aan doen verkocht is verkocht dus het heeft geen zin om te rijde zo ver.. ik ben dom geweest maar ik weetniet hoe ik het moet oplossen ik wil niet iemand anders oplichten dus wil ik mij auto late make.. maar ja ik weetnie eens wat er aan de hand iss ik wil jullie bedanken voor jullie aandacht en hulp :)

jan5047 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat zegt al genoeg al ze er niet eens naar willen kijken sterkte ermee
We wachten af gr jan

Eric van Beek (0), 15 jaar geleden

Als die wagen boven de € 4500,- is geweest, hoor je toch een 1/2 jaar Bovag garantie te krijgen ??

oyabmw (0), 15 jaar geleden

ik heb echt geen garantie gekregen ik ben gewoon opgelicht die man neemt niet meer eens op.. en ik ben naar een goeie garage geweest uit late lezen niks verkeerdss gelukkigg motorisch goed..
en die trilling zou door koppeling kunne komen maandag heb ik een afspraak hij gaat alles nakijken en die auto stinkt naar diesel hij gaat ook die dieselpomp nachecken ik heb al een beetje hoop.. ik HOOP dat er nikss ergss uitkomt dan bedoel ik heel duursss ik wil jullie bedanken ik wacht op maandagg

sjaak10918 (0) PRO, 15 jaar geleden

ben je verzekerd voor rechtsbijstand, want het begint erop te lijken dat je opgelicht bent.

oyabmw (0), 15 jaar geleden

weet ik niet wat is dat sorry ik heb geen verstand van zulke dingen ik heb mijn rijbewijs pas 1 jaartje en tot nu had me vader verzekerd dit is me eerste auto die ik zelf hebb verzekerd maar weetniet wat die rechtsbijstand is waar kanik dat aanvragen?

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Hij zal ook niet de hoofdprijs betaald hebben dat tie recht zou hebben op garantie.
Het enigste wat je kunt doen is terug gaan met een paar sterke mannen en niet eerder weg gaan voordat je je poen hebt.
Wil je dat niet, dan zit er niets anders op dan een andere garage naar de mankementen laten kijken en hopen dat het meevalt.
Want verhaal gaan halen via verzekeringen of rechter of rechtsbijstand is een gebed zonder eind.
Kortom, zie het als leergeld en wees wijzer de volgende keer.
Je wilde voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en zit nu op de blaren.
Alle waar is naar zijn geld,goedkoop is uiteindelijk altijd duurkoop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.