BMW 7-Serie: Hoe krijg ik de namen in het telefoonboek op mijn tellerdisp

Bouwjaar: 1994

Geachte Collega's

Bij mijn E38 , voorzien van originele BMW telefoon, krijg ik wel RDS en radiozenders in mijn tellerdisplay ( MID) te zien, maar zodra ik via de R/T knop de telefoon inschakel, krijg ik de melding NO NAMES STORED!. De vorige eigenaar heeft me destijds het destijds laten zien met zijn SIM kaart dus ik weet dat je daar wel namen kunt selecteren. Als ik in de centrale MID namen opzoek ( deze staan onder DIR ) kan ik wel bellen/ophangen via het stuur en ook de radiobediening is perfect.Staan de contactpersonen soms verkeerd onder het knopje DIR? WIE WEET HOE IK MIJN TELEFOONLIJST IN MIJN TELLERDISPLAY KAN KRIJGEN?

BIj voorbaat dank, EVO

Geplaatst door

dupl-u-1719-5dd14889e7e5f+Evo (0)
badge

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

He, heb je je namen wel op je sim kaart staan en niet alleen in je telefoon??? Gr. Roy.

Roy10511 0
badge

19 jaar

nee ik kan ze niet op de sim plaatsen want de autotel sim zit in een grote kaart, en die past niet in mijn nokia. De nummers staan wel in mijn autotel maar alleen niet op mijn display. Wie heeft er ook zo'n telefoon en waar staan bij jou dan de namen in de MID? onder " DIR" of ergens anders?

Ik heb niet zo'n auto maar dacht zoiets. P.s. als je een grote kaart hebt breekt je je sim kaartje er ff uit. Daarna plakbandje achter de grote kaart en er weer inplakke. Werk perfect zo. Heb wel eens van die oude toestellen ingebouwd, en om te testen deed ik dan mijn eigen sim-kaart er ff in!

Roy10511 0
badge

19 jaar

ok, als die namen dus in je sim staan geeft hij zeook aan in je display. klinkt logisch, ga het gelijk proberen

bedankt roy, het zit m in het feit dat de eerste 100 namen die je opslaat in het geheugen van de auto terechtkomen, v.a 101 op de SIM en dan krijg je ze ook in je display. ( hoe moet iemand daar achter komen, wie heeft er nou 100 vrienden?? miss handig voor drugsdealers ofzo, das wel een beetje het publiek voor zon auto ?) Maar buiten alle gekheid, bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.