BMW 525TDS AUTOMAAT: hoorbaar tril/bromgeluid

Bouwjaar: 1999

Hoi, mijn auto geeft een tril/bromgeluid door naar binnen het lijkt via het dashbord of via de pook, alleen bij stationair toerental, als hij koud is doet hij het erger.
Als hij op temperatuur is wordt het wel iets minder.
Het is een 525 TDS AUTOMAAT,ik heb zelf al een moterrubber vervangen dat was ingescheurd (stuurkant)en hebben hem op de brug gehad en dan stationair laten lopen ben er zelf in gaan zitten en een ander heeft zelfs de vacuum slangetjes los gehad van de moterrubbers om te kijken of deze goed werkte dit was goed.We hebben ook de uitlaat en beetje onder spanning gezet en dan werdt het een beetje duidelijker hoorbaar, verder hebben we alles na gekeken,ook de rubbers van de bak en uitlaat.
Het is wel zo als je hem vanuit de N in de D of R zet wordt het ook meer hoorbaar.
Kan mij iemand vertellen wat dit kan zijn of is.
Bij voorbaat dank.
G.Langens

langens

Geplaatst door langens (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

Altijd beide motorsteunen vervangen. Je kunt de steunen testen door iemand aan de motor te laten trekken/drukken naar links en een keer naar rechts, dus eigenlijk eerst de linker steun en daarna de rechter steun te belasten.

langens (0), 19 jaar geleden

Hallo TEST,hebben we ook al geprobeerd, heb je misschien nog een ander advies,alvast bedankt.

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou eerst de overgebleven steun vervangen zodat je twee dezelfde steunen hebt, ook de bakrubbers willen wel eens inzakken.

Maar jij hebt het over het onder spanning brengen van de uitlaat, het geluid werd luider, dit betekend dus dat je het wellicht hierin moet zoeken.Doordat je de uitlaat onder spanning brengt belast je de motor naar een zijde, dit zelfde gebeurt als je de auto in de versnelling zet.

Anders zou ik het ook zo niet weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.