BMW 5-Serie: Elektrische raambediening werkt nu andersom?

Bouwjaar: 1992

Hallo, ik heb een E-34 525i met een M50 motor uit 1992. Nu hoorde ik deze week een "bonk" en vervolgens deed de elektrische raambediening van het linkerachterportier het niet meer. Het bleek dat het motorhuis van de rest van de motor losgeraakt was doordat de schroefjes er uit waren gelopen. Alles weer in elkaar gezet en schroefjes geborgd met loctite en hij werkt weer prima. Maar dan wel net omgekeerd. Dus druk ik op de schakelaar omhoog gaat het raam naar beneden en omgekeerd.
Het lijkt me iets met de inregeling van de computer maar hoe leer ik die nu dat het toch echt andersom hoort te werken? Ik heb geen draden vervangen of verwisseld het enige is dat ik een schakelaar die aan de binnenkant op het portier zit en geactiveerd word door dat het raam bijna dicht zit, los gehad heb. Verder heb ik de accu een tijd los gehad.
Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.
Alvast bedankt.

halogeen

Geplaatst door halogeen (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

halogeen (0), 19 jaar geleden

Heb het probleem zelf opgelost door het motorhuis 180 graden te draaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.