BMW 3-Serie: kenteken verlichting...niet goed?

Bouwjaar: 1994

hallo , ik heb een kleine probleempje ik krijg steeds een melding op het display dat de kentekenverlichting kapot is maar ze branden alle twee gewoon nou is mijn vraag hoe los ik dit probleempje op ..

alvast bedankt .....
......yaya

yaya

Geplaatst door yaya (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja ja, Ik zal proberen om uit te leggen wat er aan de hand kan zijn. Het kan een lampje van vekeerde wattage zijn, dan ben je zo klaar. In het andere geval: Bij deze BMW's komt het vaker voor dat je op 1 van de 2 kentekenverlichtings stroomuitval hebt. Wat men dan wel doet is de stroom 1 op 1 aftappen van de andere nog werkende kentekenverlichting. Dit heeft echter wel als gevolg dat de stroomkring van je kapotte kentekenverlichting niet gesloten wordt. En dit ziet de computer dus als een pit die stuk is. Hoop dat je dit begrijpt....
Er zit niets anders op dan de draadbreuk te traceren en te verhelpen. Maar controleer eerst eens of de kentekenverlichtings aan elkaar geknoopt zijn. suc6

yaya (0), 18 jaar geleden

ok...ik ga ze even bekijken ..

yaya (0), 18 jaar geleden

jep....je had gelijk er was een breuk en die heeft de vorige eigenaar zo proberen op te lossen zo als in je bericht...nog bedankt..

hehe . . . of is deze auto van jou geweest..

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee denk het niet. Maar heb dit euvel al diverse malen meegemaakt. Is een blijvertje, problemcarteam?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.