BMW 3-Serie: V-power Diesel

Bouwjaar: 2006

Hallo, zijn er mensen die ervaring hebben met het tanken van V-power Diesel. Ik las op deze site dat er problemen onstaan bij gewone v-power en vroeg me dus af of dit ook geldt voor v-power diesel. Ik heb zelf een 325TD met 288K op de teller. Loopt als een zonnetje en gebruikt geen spat olie. Ik dacht door v-power te tanken de zaak een beetje te laten reinigen van binnen. Maar wil natuurlijk voorkomen dat door loskomende roetdeeltjes de verstuivers verstoppen.

Skinny

Geplaatst door Skinny (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Caspar1549 (0), 18 jaar geleden

Als ze als een zonnetje loopt en geen olie verbruikt, waarom zou je dan duurdere diesel gaan tanken (is al niet gratis) met eventuele gevolgen vandien?
Ik ben zelf van mening dat je beter kunt investeren in regelmatig onderhoud en kwalitatief goede olie, is veel belangrijker.

Lowbmwdriver (0), 18 jaar geleden

ik ben ook van die mening
een degelijk onderhoud met goede olie

groetjes

ayyildiz18 (0), 18 jaar geleden

Je geeft aan dat ie geen spat olie verbruikt? Welke soort olie en merk gebruik je als ik vragen mag? Ik rijd zelf in een 325 tds en die lust best een liter op de 6000 km.

harold1980 (0), 17 jaar geleden

gewoon eens in de zoveel tijd een potje reiniger er door heen gooien helpt ook

harold1980 (0), 17 jaar geleden

ff over dat olie verbruik he er gaat 6.5 liter in dat blok als je gewoon boven aan de peilstok begint na een beurt eindig je na 10000 km toch nog boven het minimum
en aldi olie dan stopt elke auto met verbruiken
of het best is die olie dan dat weet ik niet maar olie verbruik word wel minder

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

de kwaliteit van motorolie is niet gebonden aan een merk! wel zijn er merken die doormiddel van sponsoren/reclame hun naam weten hoog te houden en je weet dit kost veel centjes, en zodoende betaalt moet worden, doe hier niet aan mee, dan betaal je nooit te veel....

hou de normale fabriek's specificatie aan, en kijk vooral niet naar een merk.

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zucht....
Volledig eens met Paul.
Voor die prijs van de olie kan je 2 x verversen en heb je nog geld over, vaker verversen is nog beter ook :D

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.