BMW 5-Serie: Klepperend geluid in uitlaat

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 530i V8

Mijn uitlaat maakt sinds een paar dagen, als ik bochten naar rechts maak, en dus een beetje links hang, een klapperend geluid, zowel bij gas los als gas bij.
Ik heb even met open raampje gereden om te horen waar het precies vandaan kwam.. links achter. Het geluid hoor je buiten ook heel erg goed. Bij gewone rechte stukken merk ik niks. De uitlaat is nog niet zo lang geleden geplaats, september verleden jaar. Ik heb eens wat aan eindstuk geschud en er zit wat beweging in maar niet schokkend, volgens mij is dat wel normaal.
Ik heb precies hetzelfde gehad met de vorige uitlaat maar die was al minstens 10 jaar oud, toen was het zo nu en dan ook wel eens ineens weer weg.
vaag verhaal misschien?

Ben erg benieuwd naar jullie reacties

Groetjes
Esther

esther1968

Geplaatst door esther1968 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hennep (0), 16 jaar geleden

dan komt de demper tegen het hitteschild aan deze zit tussen de pijp en de bodemplaat , demper iets naar voren of naar achter en dan moet het klaar zijn , zou zeggen ga er even mee terug

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.