BMW 3-Serie: Koel vloei-stof lek ?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 330TD

Wij zijn sinds kort in het bezit van een BMW 330Td automaat van bjr 2000 de auto bevalt ons uitstekend maar na 2 dagen begon het vloeistof lampje te branden,dus vloeistof bijgevuld klaar (dachten we) maar na een aantal dagen begint het lampje weer te branden,dus weer bijvullen (kon ook geen lekkage ontdekken),maar na de 3e x toch maar de auto op de bok gezet en nu blijkt de auto te lekken bij de bak van de automatische versnellingsbak(drupt er bij langs )maar kan niet ontdekken waar het daadwerkelijk wegkomt .En het gaat toch wel iedere x om 1 tot 2 liter vloeistof wat eruit wordt gegooid.
Iemand enig idee wat dit kan zijn ? En of iemand dit ook meegemaakt ?

Bvd

brink2

Geplaatst door brink2 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

greybmw (0), 12 jaar geleden

onder druk zetten en kijken waar de lekkage is, ( hopelijk geen koelvloeistof bij je olie ) anders heb je lekke kop-pakking .

brink2 (0), 12 jaar geleden

Oke Ron bedankt ga ik vandaag proberen te regelen.

brink2 (0), 12 jaar geleden

probleem opgelost er zat een scheur in de plastic splitter waar 2 koel vloeistof op aan zijn gesloten (boven bij de kop).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.