BMW 3-Serie: koelsysteem

Bouwjaar: 1997

Hallo BMW vrienden ! mn 318 IS doet een beetje vreemd met de koelvloestof zeker met deze kouden dagen ben ik bang dat ik schade daarvan oploop! als ik rij is er niets loos maar als ik de auto parkeer en motor uit dan zie ik onder mn wagen koelvloeistof druppelen, ik kan nergens zien waar de vloeistof uitloopt geen zichtbare lekkage!tot dat er weer teveel vloeistof is weggedruppelt en bij lang stil staan voor een verkeerslicht of zo loopt de temperatuur op !help help wat kan dit zijn ? alvast bedankt JAN

Come_undone

Geplaatst door Come_undone (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

worden je slangen ook hard van de druk die erop komt te staan?bv de bovenste die naar je radiator loopt?maar zou er inderdaad mee oppassen en zeker als de temp. al richting rood loopt.er kan nu ook gemakkelijk lucht in je systeem zitten!even de koelvloeistof in de gaten houden en indien nodig gewoon even bijvullen en naar de garage gaan!

succes

stefan84 (0), 18 jaar geleden

jan hoe staat het ervoor met de auto ?

stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.