BMW 5-Serie: Kopen van een BMW 528 i aut

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 i

Hallo,

Ik ben van plan om binnenkort een BMW 528i aut te kopen uit 1998-3. De auto heeft 2 ton gereden en volgens de verkoper altijd dealer onderhouden. Ik denk dat ik hem wel krijg voor ongeveer € 8200,- De auto is full options.

Kan iemand mij meer vertellen over deze type auto en waar ik extra op moet letten bij de proefrit en controle van de auto.

tsgenc

Geplaatst door tsgenc (65) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

wat is bij jou full-option?

tsgenc (65), 17 jaar geleden

Alles erop aan, wat je allemaal bij een luxe auto kan verwachten, dus toeters en bellen.

geiz (0), 17 jaar geleden

[quote=BMWWillem]wat is bij jou full-option?[/quote]
Als je in de optielijst kijkt van BMW, wordt je daar eng van wat ze allemaal aan opties op die 5-serie hebben gehad ;-) tot bagage netjes aan toe :-D

max71 (0), 17 jaar geleden

laat hem door iemand bekijken die er verstand van heeft ga anders langs de dealer die hem ook heeft onderhouden en vraag wat je kan verwachten aan aankomende kosten dan weet je ook waar je aan toe bent .kopen van z,on wagen gaat nog wel maar hou er rekening mee dat reperatie,s altijd wat prijziger zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.