BMW 3-Serie: koppeling

Bouwjaar: 2000

hallo ik heb een vraagje ivm het vervangen van een koppeling bij een 320d. de koppeling is na 115000km's versleten dit vind ik vrij vroeg het probleem is dat als ik vertrek in 1ste de auto wat trilt als ik de koppeling loslaat het voelt aan alsof de koppeling versleten is en lichtjes doorslipt zijn er mensen die dit probleem ook al gehad hebben op die km stand ik heb nu een nieuwe koppelingskit gekocht en heb hierbij opgemerkt dat er in het midden van de drukgroep een gat voorzien is waar een inbussleutel in past. waarvoor dient dit gat? zijn er nog dingen waar ik op moet letten bij het vervangen van deze koppeling?
alvast bedankt

willems12137

Geplaatst door willems12137 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

Opgelet, in die set van de koppeling bevindt zich inderdaad een ster waar een imbussleutel op past. Deze dient om de montage te vergemakkelen, dus pas de ster verwijderen als je de drukgroep gemonteerd hebt op het vliegwiel.

willems12137 (0), 18 jaar geleden

ok bedankt davy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.