BMW 5-Serie: lekkende inspuitpomp blaast motor op

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530D

De motor van mijn 530D valt plotseling stil en geeft de melding dat de inspuiting defect is. auto wordt getakeld naar bmw garage in Dilsen-Stokkem Belgie. om 14.45 krijg ik bericht dat ik auto kan ophalen. een uur later krijg ik bericht dat de motor is opgeblazen en zij niet aansprakelijk zijn, ze hadden het echt expres veroorzaakt. Bij expertise bleek 11 liter olie met diesel in het blok te zitten waardoor de motor op hol is geslagen. herkent iemand dit probleem? m.i. is de diagnose al verkeerd gesteld.
Heb de ervaring opgedaan dat als je je op deze garage wil verlaten wil zeggen dat je verlaten bent

rans

Geplaatst door rans (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Je kunt nog altijd de Geschillen Commissie inschakelen.
Zij gaan de zaak dan onderzoeken.

rans (0), 12 jaar geleden

De garage ligt in Belgie en men kent geen geschillencommisie. Als klant moet je bewijzen dat de garage nalatig heeft gehandeld oftewel schuldig is. garage Beckers rekt elk onderzoek en/of antwoord zo lang als ze willen. Ik rij nu al maanden met een geleaste auto.

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Via je Rechtsbijstand.

rans (0), 12 jaar geleden

Garage Peter Beckers vindt zichzelf onschuldig maar blijft wel overal in gebreke t.a.v. ieder aktie, zij het communicatie of wat dan ook. nu is het juist voor de rechtsbijstand van belang of het probleem juist is aangepakt. belangrijkste vraag is nu: kent iemand dit probleem van diesel die in de olie? en hoe kwam dat????????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.