BMW 7-Serie: loopt niet goed op 8 cylinders

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 735I

De motor loopt soms niet goed op 8 cylinders, zowel stationair als met gas geven. Bij uitlezen heb ik de storing "misfire cylinder 1 en 5" Na controle van de bougies heb ik die vervangen, die waren er slecht aan toe. Daarna heb ik precies dezelfde storing. Darrop heb ik de bobines vervangen, ook geen oplossing. Wat mij opviel bij langer stationair draaien: er is soms korte tijd een rammel in de inlaat hoorbaar. Met de computer heb ik de inlaatverstelling aangestuurd, deze lijkt te werken, na een tip van een vacuumlekkage achterop het inlaatspruitstuk heb ik deze gedemonteerd maar er is niets te vinden, wie weet wat hier aan de hand is?

zwaba

Geplaatst door zwaba (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Lekkage in de carterventilatie kun je van buiten niet zien. Weet je zeker dat het membraam niet lek is? Meestal gaat de motor stationair behoorlijk schudden als het membraam lek is.

gr Martin

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Kun je eens een 4-gas test doen en de waardes plaatsen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.