BMW E36: Loslatende hemelbekleding.

Bouwjaar: 1999

Beste forumleden,wie weet een oplossing voor gedeeltelijke loshangende hemelbekleding van mijn bmw E36 van 1999.
Misschien met een injectienaald gevuld met een bepaald soort lijm door de loshangende bekleding prikken tot de ondergrond?
Anders moet ik de hele hemelbekleding loshalen.
Bijvoorbaat heel hartelijke dank.

Groeten Pé Dudink.

Dudink

Geplaatst door Dudink (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MJ (0) PRO, 10 jaar geleden

Siliconenkit? De opening van de spuitmond van de patroon kan je heel klein afsnijden dan zie je amper ziet dat er een gaatje in de hemelbekleding zit.

Brum1467 (0), 10 jaar geleden

Siliconenkit wordt naar mijn mening niets. Het gat dat gemaakt moet worden is te groot en blijft daardoor zichtbaar. Ook is de siliconenkit nogal dik en het kleefvermogen beperkt.

Denk dat er maar een oplossing is en dat is de hemel loshalen en opnieuw plaatsen. Tenminste als het resultaat strak moet zijn.

kaleido 1 (1605) PRO, 10 jaar geleden

Er is maar 1 juiste oplossing , hemel demonteren , met speciale lijm voor bekleding de bekleding weer verlijmen.
Dan komt geheid de vraag , waarom met speciale bekleding lijm ? omdat de stof poreus is, en de meeste lijmsoorten op de duur vlekken gaan geven door veroudering.
Bekleding dus zover los halen dat je er onder kunt komen van de zijkanten , en dan inspuiten met de lijm , voorzichtig straktrekken en aandrukken , vervolgens met een rubberen roller na rollen en klaar.

Dudink (0), 10 jaar geleden

Beste Kaleido1
Heb de hemel gedeeltelijk gedemonteerd het losse schuim van de ondergrond er afgeschraapt,met trasperante bison textiellijm ingesmeerd.
Met een behangroller aangedrukt,en nu hopen dat het lang blijft zitten.
Met dank aan de geboden oplossingen.

Groeten Pé Dudink.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.