BMW E36 Cabrio: m3 auto start slecht

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2

Hallo ik heb problemen met het starten van mijn auto(Bmw m3 3.2l e36 cabrio 1996) . Bij de eerste keer dat ik de sleutel omdraai springt hij niet aan ! meestal bij de 2x springt hij gewoon aan , en loopt dan ook goed ! Nu was ik laats onderweg en viel de auto tijdens het rijden gewoon uit ! ik heb de anwb gebeld en deze constateerde dat mijn benzine pomp stuk was . als je er op tikte deed hij het weer. Nu heb ik deze reeds vervangen, en loopt de auto ook weer perfect ! Alleen het start probleem is nog steeds aanwezig. Zit hier ergens een relais tussen dat defect zou kunnen zijn, of is er iemand bekend met dit probleem ? Wat ook opvalt is , : als ik de auto voor de 2x start gaan ineens vanzelf de ruitenwissers 1x aan (interval) ?? Kan iemand mij misschien helpen ? Alvast bedankt Mischa

dupl-u-11229-5dd148ac5bc67+mischa

Geplaatst door dupl-u-11229-5dd148ac5bc67+mischa (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Meet eens de benzine druk op het moment dat hij de eerste keer niet start..Als deze te laag is kan hij ook slecht aanslaan, het probleem kan dan alsnog in de pomp zitten, is deze nieuw of gebruikt ?

Heb je het brandstoffilter ook al eens vervangen ?

Anders eens laten uitlezen..

Gr Stefan

dupl-u-11229-5dd148ac5bc67+mischa (0), 13 jaar geleden

Hallo Stefan. De benzinepomp die ik heb gekregen zou nieuw moeten zijn. Ik heb hem via internet besteld bij penders onderdelen. Ik verwachte eigenlijk het complete set met houder vlotter enz , maar kreeg dus echt alleen de pomp ! na deze te hebben ingebouwd reed de auto weer goed , alleen het aanslaan klopte nog steeds niet. Ik heb geen idee hoe je de benzine druk moet meten ,dus zal ik na een garage toe moeten. (als je een goede weet hoor ik het graag) Anders moet ik maar weer na bmw kohl in aken . Brandstoffilter is nog niet vervangen dit zal ik dan ook meteen eens laten doen . En uitlezen had ik al eens gedaan met de oude pomp , maar er stond geen foutmelding in. Ik zal hem nu ook nog eens laten uitlezen met de nieuwe pomp. Alvast bedankt zo vlug ik weet wat het is laat ik het weten mvg mischa.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.