BMW 318 is: Mijn wagen heeft 2 maanden stil gestaan, nie normaal

Bouwjaar: 1995

Wagen heeft 2 maanden in een garage box gestaan, heb vandaag de wagen gestart. De eerste minuut draaide hij normaal maar dan, begon hij zonder da ik gas gaf meer toeren te maken tot 2000 dan zakte hij weer om dan weer terug te stijgen, heb hem direct afgezet want kwist niet wat ik moest doen. Weet er iemand wat dit is?

pauwels rudy

Geplaatst door pauwels rudy (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pauwels rudy (0), 19 jaar geleden

Nu kwam ik de garage box binnen en zag ik ondermijn wagen een plekje olie. Nu keek ik het olie peil na, er zat gewoon geen druppel olie in.

Nu weet ik niet of de olie er al uit was toen ik hem het laast starte en hij zo raar deed, indien dit zo is dan heb ik join du cullas niet? Kan iemand me helpen thx

alex220 (0), 19 jaar geleden

Indien ik mij niet vergis word het toerental altijd indien noodzakelijk bijgestuurd.Zorg er zondermeer voor dat je oliepeil oke is.Loodvrije benzine heeft de eigenschap om te vergaan.Dus bij lange stilstand kan dit eventueel voor oa startproblemen/onregelmatig lopen tot gevolg hebben.Tank maar eens "verse benzine" en kijk wat ie dan doet.En natuurlijk eens met hem rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.