BMW 3-Serie: 318 tds afslaan motor

Bouwjaar: 1996

Wagen werd deze avond door vab naar de garage afgesleept, klant stopt om een weg te dwarsen en motor slaat af.Probeert opnieuw te starten, motor slaat aan voor +- 2sec en slaat terug af, diagnose wegenwachter brandstofpomp defect, had het wellicht zeer koud en wilde wagen zo vlug mogelijk afslepen.
Wagen uitgelezen geen foutcodes, is het mogelijk dat de afsluitklep van de pomp de boosdoener is?

geert3496

Geplaatst door geert3496 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michael7702 (0) PRO, 19 jaar geleden

de brandstoftank bestaat uit 2 delen(links en rechts,de aanzuigpijp zit maar in 1.helft(ik dacht links)om het nivo in beide helften gelijk te houden zit er een pomp in de tank deze kan defect zijn,even de achterbank eruit dan kan je er aan beide kanten bij als het pompje defect is zal een kant leeg zijn en da andere vol(of half)ze moeten gelijk staan.
er zitten volgens mij ook 2 vlotters in die e.e.a.regelen.

geert3496 (0) PRO, 19 jaar geleden

Opvoerpomp in tank was overleden, nieuwe geplaatst en wagen draait terug.Wel na vervangen pomp even de batterij afkoppelen anders blijkt de brandstofmeter op leeg staan. Michael bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.