BMW 3-Serie: motor doet het de ene keer wel en de andere keer niet

Bouwjaar: 1994

heb een 316i compact e2 uit 1994 die heeft me laten staan anwb en alles bij geweest die dachten bdp sensor heb de bdp sensor en de nokkenas sensor door gemeten en alles was goed zet de stekkers er op start een keer en hij loopt weer heb even gereden laat hem even stationair lopen en hij valt weer uit de computer uit gelezen en hij geeft een storing te hoge accu spanning had daar voor de computer oomk al uit gelezen en toen stond dat er ook al in maar bij een meting op de accu meet ik 14 volt bij lopende motor en de computer meet 16 volt kan dat er wat mee te maken hebben dat de computer alles uit gooit kan er zo niet mee rijden want hij kan elk moment weer uit vallen wien heeft meer van dit verhaal gehoord of kan het een relais zijn weet niet waar ik moet zoeken met deze storing

marco7126

Geplaatst door marco7126 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Johnny5752 (0), 18 jaar geleden

Ik heb er niets van gehoord, maar ik zou voor de zekerheid dit even laten nakijken bij een Bosch servicecentrum of een dealer. Ik weet ook niet waar de accu de spanning meet, maar controleer voor de zekerheid ook even je aarde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.