BMW 3-Serie: boordcomputer /buitentemperartuurmeter

Bouwjaar: 2000


hallo,
boordcomputer doet nog niet, in het begin van de week deed de buiten temperatuurmeter wel, opeens doet deze ook niet meer en ik kan ook niet meer deze oproepen op de display. hebben deze series wel een boordcomputer in huis type e46 320i handschakel bj. 31 mrt 2000. IDENTIFICATIE NR........JM50295 .Weet iemand misschien met deze gegevens of deze auto wel of geen boordcomputer in huis heeft?. ik ben vrij nieuw met deze serie ik weet niet veel van deze auto.
alleen in de autoweek gegevens staat in dat deze series wel een boordcomputer hebben !! klopt dat of hebben ze niet allemaal een boordcomputer op zitten?.

jandarma

Geplaatst door jandarma (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Arnold684 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je een schakelaartje op je richtingaanwijzer zitten?
zo ja, dan heb een een boordcomputerfunctie.

jandarma (0), 18 jaar geleden

Deze probleem heb ik opgelost schakelaar IK HEB BIJ DEALER UIT LATEN LEZEN er zat wel boordcomputerfunctie op deze auto .knipp/grootlichtsch/bc..3 in een vervangen met een vriend.probleem is verholpen.Boordcomputer doet wel weer z,n functie
Eisen om deze te kunnen vervangen:stuur helemaal naar links draaien,accupool loshalen,2 torcschroeven airbag losdraaien ,airbag demonteren,stuur demonteren,4 torqboutjes loshalen, pas op sleepring niet verdraaien,sleepringhouder/intervalschakelaartje/knipplschakelaarhuisje voorzichtig ontgrendelen,stekkertje loshalen, bc/schakelaar vervangen en omgekeerde weer monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.