BMW 5-serie 2004: motor valt uit

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 226S1, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 125

Mijn naam is Rashied en ben een bezitter van een E60 6 cilinder 2.0.

Probleem van de auto is dat wanneer hij op bedrijfstemperatuur komt spontaan uitvalt, lampjes van de dashboard blijven wel branden. Na het uitvallen kan ik de auto meteen weer starten en dan circa een uur valt het weer uit, dat is als je het stationair laat draaien. Tijdens rijden gaat de auto hikken, de toerental pingelt dan heen en weer en de auto weet naar mijn weten niet wat ie moet doen uit vallen of corrigeren en draaiend houden.

Middels heb ik inlaat en uitlaat sensor vervangen ter gelijke tijd krukas senor vervangen orgineel dealer besteld, ECU laten controleren (een ander ECU geplaatst en getest als nog de probleem) gasklephuis tevens ook een orginele ook laten vervangen en ingeleerd nog steeds het probleem. Kan het zijn dat door een kapote ibs kabel kabelbomen beschadigd kunnen zijn? Update zou dat de probleem moeten verhelpen ( tevens heeft iemand geprobeerd de wagen te update maar tijdens de update is de M-ask media systeem kapot gegaan en heb een vermoede dat de update dus ook niet compleet is uitgevoerd. (dus foutmeldingen kan ik niet zien op de boardcomputer).

Wie of wie kan mij helpen?
Hoor graag.

Alvast bedankt.

Rashiede60

Geplaatst door Rashiede60 , lid sinds 5 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.