Bmw 3ER REIHE 2008: Motorkap gaat niet open.

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: N43B16A, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 90

Beste kenners,

Mijn BMW E90 uit 2008 vraagt om olie, echter krijg ik de motorkap niet meer open. Als je voor de auto staat gaat de rechter kant open maar de linkerkant van de motorkap blijft dicht zitten ondanks ik de motorkap heb ontgrendeld. Wie weet raad? Handig ben ik niet..

Alvast bedankt!

Gr Sander

Nightrider89

Geplaatst door Nightrider89 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 4 jaar geleden

Even met 2 personen proberen , 1 aan de handel trekken de ander wat duwen en trekken aan de kap , mocht dit niet helpen , naar de garage , je geeft zelf al aan dat het dan lastig gaat worden.

David Schutte (1) (0), 4 jaar geleden

O deze gaat andersom open ofniet anders even op de moment dat jij trekt aan de hendel. Iemand laten drukken op de plek die niet los gaat. Kun je het beste 2 man hebben iedereen 1 kant maar je kunt het ook zelf proberen om even te drukken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.