BMW 3ER REIHE 2007: Zijraam achterdeur bdz sluit niet als ze volledig geopend worden

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: N46B20B, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Beide ramen van de achterdeuren vertonen het volgende probleem : als ik de ramen VOLLEDIG open, blijven ze bij het sluiten hangen (lees: volledig open staan). Na 30-40X proberen gaan ze dan weer dicht. De raammotoren lijken echter goed te werken. Herkent iemand dit probleem?

Sjerminator

Geplaatst door Sjerminator (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 4 jaar geleden

Dus als ik het goed begrijp druk je op sluiten en dan gebeurt er niets of gaan ze beginnen te bewegen en blijven dan hangen?

Sjerminator (0), 4 jaar geleden

Hi Memos, dank voor je reactie. Als ik de ramen wil sluiten vanuit volledig geopende positie, dan reageren ze wel, maar blijven in de deur hangen. Gek genoeg moet ik het dan 30-40 proberen en uiteindelijk sluiten ze dan weer. Zolang ik ze NIET volledig open doe, gaan ze zonder enig probleem open en dicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.